Express - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Kickstart workshop

Har du ett hektiskt schema och svårt att få tiden att räcka till? Nu erbjuder vi 15-minuters kickstart så att du ändå kan ta del av veckans strategi, inspiration och tips från vår härliga coach. Avvara en kvart för din hälsas skull!

Se tider och anslut till livesändningen nedan!

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Kickstart

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Kickstart för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!


Lär känna din coach

Säg hej till Louise!

Louise heter jag, jag är 41 år och bor i Sölvesborg där jag har villa, Volvo och vovve. Jag har två barn varav den ena är utflugen. Jag älskar mat, kläder och inredning.

Min viktresa har inte varit självklar & spikrak, jag vet hur det är att stå och stampa, men efter planering och envishet tog jag mig i MÅL – 28 kg lättare.

Jag brukar säga att jag är miljonär, för varje gång en medlem firar en framgång, vare sig det rör sig om bättre planering eller bättre tankar är det som att vinna på lotto för mig.

Idag har jag varit coach i 4,5 år och jag njuter av alla underbara människor jag får träffa.

Mitt motto är: ”Ramla sju gånger, res dig 8”

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.