Express - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

WW Express

Har du ett hektiskt schema och svårt att få tiden att räcka till? Nu erbjuder vi 15-minuters kickstart så att du ändå kan ta del av veckans strategi, inspiration och tips från vår härliga coach. Avvara en kvart för din hälsas skull!

Vår inspirerande coach Christina håller i Express måndagar klockan 07:00.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Express

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för den som vill göra en Check-in (invägning) tillsammans med coach Christina.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Express för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Säg hej till Christina

Christina heter jag, och är på pappret 61 år, men känner mig idag betydligt yngre. Jag bor i södra utkanten av Stockholm tillsammans med mina hundar.

Mitt liv har ändrats mycket det senaste året, då min man och livskamrat sen 41 år avled i cancer. Mina vuxna barn och mitt härliga 3-åriga barnbarn motiverar mig att vilja leva mitt liv så bra som möjligt, jag har flera år kvar som jag vill orka "hänga med". Jag vill kunna njuta av livets goda både bildligt, men också matmässigt med balans. Det går ju att äta allt men inte alltid!

Min viktresa började i övre tonåren och efter många försök så bestämde jag mig för 7 år sedan för att se vad som hände om jag inte gav upp. Jag gick ner 22 kg med WW ViktVäktarna och fick en helt ny livskvalitét.

Sedan 2016 arbetar jag som coach och det är en ynnest att få inspirera andra till att kunna hitta sitt eget sätt till en hållbar och hälsosam livsstil.

Lite ord på vägen: "Det är små förändringar, som kommer att leda till stora resultat!"

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.