Express - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

Express

Har du ett hektiskt schema och svårt att få tiden att räcka till? Nu erbjuder vi 15-minuters kickstart så att du ändå kan ta del av veckans strategi, inspiration och tips från vår härliga coach. Avvara en kvart för din hälsas skull!

Vår inspirerande coach Monica håller i Express måndagar klockan 7.00.

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för dig som vill göra en Check-in (invägning) tillsammans med coach Monica innan workshopen sätter igång. Gå med i Community-gruppen Express i appen där du möter coach Monica.

Säg hej till Monica

Jag heter Monica , 60 år och bor på den härliga ön Torsö utanför Mariestad.

Innan jag började min viktresa var jag expert på att hoppa över måltider och äta mycket och fel när jag åt. Jag lurade mej själv att jag inte var hungrig och trodde att detta var ett sätt att hålla vikten. Resultatet blev inte som jag tänkt mej, jag gick upp i vikt istället.

Jag startade min viktresa genom att börja äta regelbundet!

Jag har hittat en balans utan förbud och jag mår gott och känner mej glad. Min framgångsfaktor har varit hur jag tänker om mej själv och min egen förmåga utan att blanda in prestation! En investering till mig från mig! Detta gjorde att jag gick ner 12 kilo.

Jag älskar mötet med människor! Att få stötta, coacha och lyssna! Alla har vi olika utmaningar och vi är olika! Vi gör detta tillsammans!

Mitt ledord är glädje! Glädje och skratt gör att vi kan känna lycka här och nu, både i det stora och lilla!

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.