Express - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Express workshop

Har du ett hektiskt schema och svårt att få tiden att räcka till? Nu erbjuder vi 15-minuters livesända workshops så att du ändå kan ta del av veckans strategi. Avvara en kvart för din hälsas skull!

Se tider och anslut till livesändningen nedan!

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Express - Just nu pausad

Denna workshop är för tillfället pausad.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Express för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!


Lär känna våra coacher

Ulrika, Express-coach

När jag kom hem efter att ha varit med på WW ViktVäktarnas träningsresa 2018 bestämde jag mig för att utbilda mig till coach. Jag har nu haft möjlighet att driva WW ViktVäktarna Täby i drygt 2 år.

Mina långa perioder av övervikt berodde mest på att jag hade obalans i mitt ätande och att jag inte kunde förmå mig att äta balanserat av allt. Efter att gått ner 29 kilo med WW ViktVäktarna har jag nu hållit min vikt i 3 ½ år.

Jag fyller 46 i år och bor i Täby med sambo och 3 barn i åldrarna 5 till 20. Att inspirera, stötta och coacha till välmående, hälsosamt liv och känslan av att det aldrig är kört är min drivkraft som ligger mig varmt om hjärtat.

Ulrika, coach i temagrupp Express

Monica, Express-coach

Jag utbildade mig till Wellness Coach för sju år sedan efter att jag gjort en egen viktresa året innan. Min övervikt kom smygande, till stor del på grund av att min arbetssituation förändrats, och mina rutiner försvann. Genom WW ViktVäktarna hittade jag balansen igen med hjälp av ett kostprogram som ger mig balans. Mindset, sömn, kost och rörelse i en härlig mix.

Att göra denna resa tillsammans med andra inspirerar mig. Jag hoppas kunna inspirera dig så att du hittar det som fungerar för dig, eftersom vi alla har olika utmaningar.

Vi ses!

Monica, coach i temagrupp Express

Louise, Express-coach

Jag befinner mig mitt i livet med jobb, familj och aktiviteter. Ända sedan barn har jag varit överviktig. Efter många resor, insikter och lärdomar med WW ViktVäktarna blev jag äntligen guldmedlem 2015. Då hade jag ätit gott, fått nya kunskaper och tappat 28 kilo.

Nu vill jag finnas där för just DIG; hjälpa dig med nya klokheter och vara med på ditt livs resa.

Nu kör vi!

Louise, coach i temagrupp Express

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.