Yoga | WW ViktVäktarna

Yoga är en aktiv träningsform för både kropp och själ.

Yoga är en aktiv träningsform för både kropp och själ. Det spelar ingen roll om du aldrig har testat det förut, denna kan alla vara med på. Yoga har ofta flera effekter på kroppen, ex ökad rörlighet, förbättrad koncentration, bättre närvaro, ökad självkännedom och förbättrad stresstolerans.

Vår inspirerande coach Cecilia håller i Yoga på måndagar klockan 20.30.

Säg hej till Cecilia V.

Läs mer om mig

"Jag heter Cecilia, är 50 år och bor i Helsingborg med man, dotter på 18 år, 4 katter och en rottweiler. Efter 4e gången med ViktVäktarna erkände jag för mig själv att jag inte kan vara utan detta! Det är en livsstil jag behöver hålla fast vid för att må bra. Jag lyckades gå i mål och bli guldmedlem augusti 2019, -18 kg. Det var tufft och hitta rätt väg eftersom jag alltid tränat mycket. Med det sagt så kan jag säga att det är maten som gör skillnad på vågen inte träningen. Träningen är positiv på andra sätt framför allt hälsan! En glad och lugn människa gör bättre val! Att bli ViktVäktare är inte en bantningskur det är en livsstil! Som ViktVäktare kan vi äta allt men inte alltid! När jag fick erbjudandet att bli ViktVäktarCoach 2019 hoppade jag på det tåget direkt! Jag har alltid hållit på med friskvård. Direkt efter det att jag slutat som gymnast blev jag aerobicsinstruktör och jobbade med det i 31 år, det har varit dans, step, Spinning, yoga, hotyoga, pilates, zumba, bodypump, bodybalance, mindfulness och meditation. Nu tränar jag crossfit sedan 2018 för min egen skull och instruerar i aktiv yoga och yinyoga. När jag inte jobbar som WellnessCoach för ViktVäktarna arbetar jag som lärare i spanska och certifierad massör."

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.