WW Zumba - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

Zumba för nybörjare.

Tycker du om att dansa och röra på dig. Då är denna livesändning något för dig. I detta pass rör vi på oss tillsammans i 40 min. Med inspiration från latinska rytmer som cumbia, salsa, samba, merengue, calypso och reggaeton skapas härliga danssteg som gör det roligt att röra på sig.

Klart du ska vara med!

Vår inspirerande coach Marie håller i Zumba på måndagar klockan 18:00.

Säg hej till Marie

Jag heter Marie, är 55 år och bor i Kumla. Jag är gift och har två vuxna barn. På min fritid dansar jag gärna Zumba. Att resa är viktigt för mig och mina favoritresmål är Italien och Turkiet, som jag besökt många gånger.

Min vikt- och hälsoresa började efter sommaren 1998 då jag vägde 102,8 kilo. Jag mådde inte bra och tänkte se om jag kunde må bättre genom att gå ned i vikt.

Jag är ganska målmedveten så när jag väl bestämde mig så gick jag ned 35 kilo på 14 månader 1999. Även om vikten var där jag ville så har jag arbetat mycket med mitt mindset och det tog längre tid än att nå målvikten. Efter 24 år som ViktVäktare är jag trygg i mig själv och programmet. Jag vet att jag kan äta allt men inte alltid. Alla dagar behöver inte och är inte lika. Det är okey!

Att vara coach fantastiskt för då har jag möjlighet att stötta och peppa andra att nå sina mål. Att se glädjen och stoltheten som lyser kring människor som lyckas med det de vill är magiskt med ett litet ord på vägen; "Det är inte alltid man somnar som en ViktVäktare men man vaknar alltid som en!"

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.