Fiskgryta med tomatris
10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Väldigt god fiskgryta med en läcker risblandning! Kom ihåg citronklyftan som förhöjer smakerna i denna rätt.
Ingredienser
Ris, okokt
3½ dl, fullkornsris
Tomat
4 st, gärna plommontomater
Grönsaksfond
1 msk
Hoki
500 g
Zucchini (squash)
1 medelstor(t)/medelstora, grön
Champinjoner
100 g, färska
Lök
1 st, gul/gula
Margarin flytande 80%
1 msk
Vetemjöl
1½ msk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
1 dl
Senap (dijon)
3 msk, 1-3 msk efter smak
Fiskbuljong
3 dl
Citron
½ st, klyftad