Grön curry med halloumi och svamp
13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En smarrig svamp- och halloumicurry med en bas på kokosmjölk, grön currypasta, vitlök och ingefära. Grym vardagsmat!
Ingredienser
Champinjoner
250 g, eller portabello
Halloumi
150 g
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Salladslök
1 knippe(n)
Ingefära
1 bit(ar)
Basmatiris okokt (100% fullkorn)
2 dl
Rapsolja
2 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Currypasta
2 msk, grön
Kokosmjölk, lätt
2 dl
Vatten
2 dl
Svampbuljongtärning
½ st
Limeblad
3 st
Lime
1 st
Koriander
1 knippe(n)