Kalkonburgare fyllda med ädelost
15
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kalkonfärsbiffar med en liten twist i form av en ädelostkärna som smälter härligt när de tillagas. Dessutom är en riven morot blandad i färsen för både smak och saftighet.
Ingredienser
Kalkonfärs 10%
600 g
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Lök
½ medelstor(t)/medelstora
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Vitlök
2 klyfta(or)
Ädelost 30%
80 g
Olivolja
½ msk
Mathavre okokt
1½ dl
Gulbeta
2 st
Polkabeta
2 st
Broccoli
2 stånd
Purjolök
½ medelstor(t)/medelstora
Spenat, färsk
70 g
Balsamvinäger
2 msk