Foto av Laxburgare med ostkräm och ruccolasallad från WW ViktVäktarna

Laxburgare med ostkräm och ruccolasallad

12
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Sommarfräsch picknickburgare med rökt lax, salladsostskvarg och dill. Serveras med en ruccola- och rädissallad med gräslöksdressing.

Ingredienser

Salladsost (feta) 10%

25 g

Kvarg naturell 1%

100 g

Honung, flytande

1 tsk

Fralla

60 g, grov rågfralla

Gurka

1 bit(ar)

Ruccola

1 dl

Lax kallrökt

25 g

Dill

½ msk, hackad

Rädisor

4 st

Vinäger

2 msk

Rapsolja

1 tsk

Gräslök

1 msk

Instruktioner

  1. Mosa salladsosten och blanda samman med kvarg och honung. Halvera frallan och bred på ostkrämen, lägg på skivad gurka, lite ruccola, lax och hackad dill. Gör en sallad med resten av ruccolan och skivade rädisor. Vispa samman vinäger, olja och hackad gräslök, krydda med salt och peppar. Ringla det över salladen och servera till burgaren.