Foto av Persikofromage från WW ViktVäktarna

Persikofromage

3
3
3
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Medel
Härligt friska och färgstarka små efterrätter som fräsch avslutning på en god middag! Njut av hallon, persika och apelsin.

Ingredienser

Gelatinpulver

1 msk

Juice

½ dl, apelsin eller äpple, koncentrat

Yoghurt, fruktyoghurt 0,5%

5 dl, persika

Frukt konserv i egen juice

100 g, 2 persikohalvor

Hallon

2 dl

Choklad mörk

4 bit(ar)

Instruktioner

  1. Lös upp gelatinpulvret i juicen och 1 dl av yoghurten som värms på svag värme. Blanda gelatinlösningen med resten av yoghurten. Rör om så att allt blandas väl. Vattenskölj 8 portionsskålar. Fördela yoghurtblandningen i skålarna, jämna till så att det blir slätt. Ställ i kyl ett par timmar för att stelna. Garnera precis före servering med hallon och persikoklyftor. Stick i fina kvistar av citronmeliss. Smält chokladen och ringla med tesked ut runda eller avlånga sirliga bladlika figurer på bakplåtspapper, ställ i kyl några minuter. Lossa och stick ner bladen i skålarna.