Potatistortillas med prästostkräm, kantareller och picklad lök
10
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Den klassiska köttfärstacon har fått en ny utmanare, och nej vi pratar inte om fisktacon. Vad vi pratar om här är en lyxig taco som känns lika rolig att bjuda på, som att hålla för sig själv. Tortillas bakade med potatis som sedan fylls med en prästostkräm gjord på cottage cheese, smörstekta kantareller, picklad lök och timjan. Otroligt goda!
Ingredienser
Potatis
250 g
Picklad lök
2 medelstor(t)/medelstora, 2 rödlökar, ½ dl ättikssprit, 1 dl socker och dl vatten
Ost riven 17%
2 dl, lagrad prästost
Cottage cheese 0,4%
2 dl
Spetskål
½ huvud(en)
Rapsolja
½ msk
Vetemjöl med fullkorn
2½ dl
Bakpulver
2 krm
Salt
½ tsk
Kantareller
500 g
Smör
1 msk
Timjan
2 msk, färsk