Yoghurtkaka
4
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
45 min
Portioner
42
Svårighetsgrad
Medel
En saftig yoghurtkaka som går hem hos de flesta och går att toppa med lite vad som helst. Det är också gott att blanda ner rivet citronskal, blåbär eller hallon i smeten om du är sugen på det!
Detta recept blir tre kakor och funkar utmärkt att frysa in! Linda in kakorna i plastfolie och sedan aluminiumfolie och frys in. Håller upp till 4 månader. Låt tina i rumstemperatur när de ska ätas. Sök på "Yoghurtkaka med maräng- och citrontopping", "Yoghurtkaka med jordgubbar” eller "Yoghurtkaka med apelsin och pistage” i WW-appen för tre olika goda förslag på vad du kan toppa den med.
Ingredienser
Socker
300 g
Lättmargarin 40%
225 g
Ägg
9 st
Grekisk yoghurt 0%
500 g
Vaniljpulver
1 tsk
Vetemjöl
525 g
Bakpulver
4½ tsk