Foto av Grillad ryggbiff med potatissallad från WW ViktVäktarna

Grillad ryggbiff med potatissallad

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En grillad köttbit med en läcker potatissallad är oslagbart en vacker sommarkväll. Den här potatissalladen karaktäriseras av rädisor.

Ingredienser

Ryggbiff nöt

500 g

Potatis

10 st

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Rädisor

10 st

Fraiche 5%

2 dl

Vitlök

2 klyfta(or)

Basilika

2 msk

Instruktioner

  1. Lägg köttet i 1 dl valfri marinad och låt ligga minst 1 timme. Skiva kokt potatis, hacka äpplet och skiva rädisorna. Blanda fraiche, pressad vitlök, hackad basilika, smaka av med salt och peppar. Rör ner det försiktigt och blanda med potatisen. Grilla köttet 2-3 minuter per sida. Servera med potatissallad och grönsallad.