Foto av Hemlagad fiskburgare från WW ViktVäktarna

Hemlagad fiskburgare

7
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder. Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd.

Ingredienser

Torsk

150 g

Ströbröd (skorpmjöl)

1 msk

Margarin flytande 80%

2 tsk

Yoghurt naturell 0,5%

½ dl

Senap (dijon)

1 tsk

Inlagd gurka

5 skiva(or)

Tomat

1 st

Bröd ljust/vitt

1 skiva(or)

Instruktioner

  1. Mixa torsken till färs. Blanda färsen med ströbröd och stek i margarin. Blanda samman yoghurt, senap och hackad smörgåsgurka. Servera med tomat och rostat bröd.