Foto av Pumpa med quinoa- och bönsallad från WW ViktVäktarna

Pumpa med quinoa- och bönsallad

6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna sallad med bönor, pumpa och zucchini är en fröjd för både öga och gom.

Ingredienser

Pumpa (vintersquash)

600 g

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Timjan

1 knippe(n)

Balsamvinäger

3 msk

Rapsolja

1 msk

Quinoa, okokt

2 dl

Grönsaksbuljongtärning

1 st

Vita bönor, konserv

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Salladslök

3 st

Cocktailtomater

200 g

Ruccola

35 g

Instruktioner

  1. Skala och tärna pumpa och squash. Hacka timjan. Blanda pumpa, squash, timjan med vinäger och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg det på en bakpappersklädd plåt och rosta det i ugn 225° ca 20-25 minuter. Koka quinoan med buljongtärning enligt förpackningen. Skölj bönorna, skiva salladslöken, halvera tomaterna. Lägg quinoa och ruccola i en skål. Vänd ner övriga ingredienser och servera.