Foto av Ris- och tonfisksallad från WW ViktVäktarna

Ris- och tonfisksallad

6
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Denna enkla sallad tar du lätt med dig till jobbet en dag när det annars är ganska tomt i kylen. Gott och mättande!

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Salladslök

2 st

Cocktailtomater

5 st

Majs

½ dl

Tonfisk i vatten

½ burk(ar), avrunnen/avrunnet

Rapsolja

1 tsk

Vitvinsvinäger

1 tsk

Vatten

1 tsk

Salladskrydda

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka riset. Strimla lök och dela tomaterna. Blanda samman kokt ris, lök, tomat, tonfisk och majs. Rör samman dressingen och häll över salladen. Servera cottage cheese och druvor till dessert.