Indisk köttfärs med gul blomkål
13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Gurkmeja ger inte enbart blomkålen dess fina färg i denna rätt, den sätter även fin smak åt den. Gillar du stark mat fungerar det bra att tillsätta lite hackad chili i färsen.
Ingredienser
Nötfärs 10%
500 g
Margarin flytande 80%
1 msk
Curry
3 msk
Spiskummin
1½ tsk
Tomater, passerade
1 förp
Vatten
3 dl
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Koriander
1 msk
Blomkål
1 medelstor(t)/medelstora
Rapsolja
1 msk
Gurkmeja
1 tsk
Paprikapulver
½ tsk
Kokosflingor torkade
2 msk
Banan
1 st
Russin
½ dl
Naanbröd
1 st