Foto av Quornfilé med rostad pumpa från WW ViktVäktarna

Quornfilé med rostad pumpa

8
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Rostade rotfrukter och grönsaker är aldrig fel. Du blir både mätt och det är kalorisnålt. Njut med en god dressing.

Ingredienser

Pumpa (vintersquash)

500 g, 1 styck

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Lök

2 st, röd/röda

Tomat

200 g, plommontomat

Timjan

2 msk

Rapsolja

1 msk

Vitvinsvinäger

1 msk

Bulgur, okokt

2 dl

Quornfilé

400 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Sallad

70 g, 1 påse

Matlagningsyoghurt 8%

2 dl

Senap (dijon)

3 tsk

Vitvinsvinäger

2 tsk

Instruktioner

  1. Skala, tärna pumpa och squash. Skala och dela löken i klyftor och halvera tomaterna. Lägg grönsakerna i en plastpåse, häll i olja, vinäger, salt och peppar. Vänd runt så att det blandar sig. Lägg upp på en plåt, lägg på timjan och rosta i ugn 225° ca 25 min. Koka bulgur. Stek quornfiléerna i margarin. Blanda samman dressingen, krydda med salt och peppar. Lägg bulgurn i en skål och vänd ner grönsaker och sallad. Servera med quornfilé och dressing.