Upptäck ViktVäktarna® egen podd!

Upptäck ViktVäktarnas egen podd, VV-podden! Låt dig inspireras av smarta tips, möten med medlemmar och goda råd från experter. Här nedan får du möta programledaren Karin Nileskog, kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.
Publicerad 5 juli 2017

Första säsongen bjuder på möten med olika experter, men vi får även höra medlemmar som gjort makalösa viktresor och som delar med sig av sina erfarenheter och bästa tips. I säsong två tar VV-podden sig an alla högtider som utmanar oss under året. Under den tredje säsongen ger sig Karin Nileskog ut i landet och möter ännu fler medlemmar.

Varje avsnitt bjuder på massa härligt prat - om mat såklart - men även om stort och smått i en viktminskares vardag. En lättsam podd som ger insikter, motivation och många leenden. Perfekt i joggingspåret eller i hängmattan!

Karins resa på företaget började 1993 med att hon själv gick med i ViktVäktarna. Därefter, 8 månader och -24 kilo senare, rekryterades hon som coach, och sedermera erbjöds hon en tjänst på huvudkontoret. Än idag håller Karin i veckomöten, något som hon ser som en av de viktigaste och mest givande arbetsuppgifterna.

Karin sände det första avsnittet av VV-podden 2015. Nya avsnitt kommer ungefär var tredje vecka under säsongerna.

Är det svårt att hitta medlemmar som vill medverka i podden?

Nej, tvärtom! Jag brukar be våra coacher runtom i landet att ställa frågan till medlemmarna på veckomöten. Och responsen är mycket bra!

När kommer nästa avsnitt?

Den 19 juli släpper vi sista avsnittet för ett litet semesteruppehåll. Men redan i slutet av augusti är vi igång igen!

Vill du tipsa om någon annan podd som handlar om hälsa och viktminskning?

Jag rekommenderar varmt “Tyngre rubriker” med Jacob Gudiol. Han granskar studier, slår hål på myter och reder ut vad som är “trams” och inte inom området hälsa. Ja, och utöver det gillar jag Värvet och P1 Dokumentär förstås!

Hör gärna av dig till VV-podden med en fråga, tips på ett ämne eller kanske föreslå dig själv som gäst! Adressen är podcast@viktvaktarna.se